-
1.
نویسنده : اژدری، عطااله ؛ کاظمی سه قلعه، حمیدرضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 47 تا 58 )
کلیدواژه ها:بیرجندکرهآلودگی میکروبی
-
2.
نویسنده : روفه گری، لیلا ؛ احسانی، محمدرضا ؛ میزانی، مریم ؛ طبیبی آذر، مهناز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 5 تا 14 )
کلیدواژه ها:کلسترولکرهاسیدهای چرباسید لینولئیک کنژوگه