کلیدواژه آلودگی میکروبی / (11 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : شهبازی، یاسر ؛ نویسنده : شاویسی، نسیم ؛ کرمی، نگین ؛ ورمیرا، کامبیز ؛
مجله:پیشرفت و توسعه استان کرمانشاه»بهمن 1402 - شماره 9 (9 صفحه - از 94 تا 102 )
کلیدواژه ها:کرمانشاهروغن حیوانیآلودگی میکروبی
-
2.
نویسنده : صفرزائی، عبدالواحد ؛
مجله:پژوهش های کاربردی در فنی و مهندسی»زمستان 1402 - شماره 33 (7 صفحه - از 197 تا 203 )
کلیدواژه ها:زاهدانتغییرات فصلیآلودگی میکروبی
-
3.
نویسنده : هادیدخت، زهرا ؛ عراقی، الماس ؛ امین، غلامرضا ؛ نویسنده مسئول : امین، محسن ؛
مجله:طب سنتی اسلام و ایران»پاییز 1400، سال دوازدهم - شماره 3 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (10 صفحه - از 187 تا 196 )
کلیدواژه ها:آلودگی میکروبیادویههامیزان خلوص
-
4.
نویسنده مسئول : اژدری، عطااله ؛ نویسنده : قدوسی، رضیه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 83 تا 93 )
کلیدواژه ها:مشهدآلودگی میکروبیتخم انگلسبزیخوردناشریشیاکولای
-
5.
نویسنده : سهیلی، نسیم ؛ جدایی، آزاده ؛ نویسنده مسئول : عطازاده، رامین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 95 تا 103 )
کلیدواژه ها:دوغ صنعتیآلودگی میکروبیناتامایسین
-
6.
نویسنده مسئول : حقیقی، سپیده خطیب ؛ نویسنده : قانع، احمد ؛ مددی، فریبا ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»بهار 1398، دوره پنجم - شماره 14 (11 صفحه - از 31 تا 41 )
کلیدواژه ها:چهارمحال و بختیاریآلودگی میکروبیپرورش ماهیکلیفرمرودخانه سبزکوه
-
7.
نویسنده : اژدری، عطااله ؛ کاظمی سه قلعه، حمیدرضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 47 تا 58 )
کلیدواژه ها:بیرجندکرهآلودگی میکروبی
-
8.
نویسنده : میرزاعلیزاده، عادل ؛ تاجکی، جواد ؛ ساطعی، ناهید ؛ زمانی، عباسعلی ؛ حجازی، جلال ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1396 - شماره 54 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (9 صفحه - از 115 تا 123 )
کلیدواژه ها:آلودگی میکروبیدوغ پاستوریزهشیر پاستوریزهکیفیت شیمیایی
-
9.
نویسنده : حسینی دوست، رضا ؛ اخگری، مریم ؛ کتابی، هانیه ؛
مجله:پزشکی قانونی ایران»پاییز 1394 ، سال بیست و یکم - شماره 79 (8 صفحه - از 207 تا 214 )
کلیدواژه ها:تریاکآمفتامینهروئینمتآمفتامینباسیلوسآلودگی میکروبیHeroinOpiumBacillus
-
10.
نویسنده : انوری نژاد، مهوش ؛ میرزایی، حمید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1392 - شماره 11 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 75 تا 82 )
کلیدواژه ها:مراغهآلودگی میکروبیبستنی سنتیآلودگیشهر مراغهاشریشیا کولایبستنیهای سنتیبهداشت