-
1.
نویسنده : مردافکن، نوشین ؛ بیک محمدی، فرانک ؛ احمدی، شهین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 رتبه A (دانشگاه آزاد (11 صفحه - از 123 تا 133 )
کلیدواژه ها:کروماتوگرافی گازیاسید چرب اشباعاسیدچرب ترانسشیرینی قنادی
-
2.
نویسنده : کلاته سیفری، فاطمه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ نویسنده مسئول : قوامی، مهرداد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 43 تا 52 )
کلیدواژه ها:روغن زیتونکروماتوگرافی گازیکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآلفا توکوفرولمشتقات استرولی