-
1.
نویسنده : خندقی، جلیل ؛ سعدلوی، فرنوش ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 45 تا 53 )
کلیدواژه ها:روغن خوراکیاسید چربروغن قنادیاستخراج مایع-مایعکروماتوگرافی گازی
-
2.
نویسنده : قائدان، متینه ؛ گلی، محمد ؛ قاسمی سپرو، نفیسه ؛ نویسنده مسئول : زمین دار، نفیسه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 71 تا 85 )
کلیدواژه ها:کروماتوگرافی گازیآنتی میکروبیآنتی اکسیدانیسرخارگل
-
3.
نویسنده : غلام سقائی، سحر ؛ نویسنده مسئول : پیراوی ونک، زهرا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 49 تا 62 )
کلیدواژه ها:کروماتوگرافی گازیاسید چربروغن هسته انگورفیتواسترول
-
4.
نویسنده : جدی، مریم ؛ خندقی، جلیل ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 59 تا 70 )
کلیدواژه ها:ماستفیتواسترولکروماتوگرافیگازیکروماتوگرافی لایه نازک
-
5.
نویسنده : جعفرپور، مهسا ؛ عباسی، هاجر ؛ گلی، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (18 صفحه - از 71 تا 88 )
کلیدواژه ها:آنتیاکسیدانکروماتوگرافی گازیحداقل غلظت بازدارندهلعل کوهستانهوفاریقون