-
1.
نویسنده : حیدری، ناصر ؛ کاشف، مجید ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1396 - شماره 55 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 75 تا 84 )
کلیدواژه ها:لاکتاتپاروزنان نخبهبتاآلانینپاروزنیکارنوزین
-
2.
نویسنده : امیرساسان، رامین ؛ باقرپورگل، توحید ؛ موتاب، احمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1397 - شماه 61 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 61 تا 74 )
کلیدواژه ها:کشتیگلوکزلاکتاتآغوزتوان بی¬هوازی