keyword فرآورده های گوشتی / (8 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : شادجو، جعفر ؛ Corresponding Author : موثق، محمدحسین ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 Ranking A+ (Azad University/ISC (9 page(s) - From 53 to 61 )
Keywords:تبریزکروماتوگرافی مایع با کارایی بالافرآوردههای گوشتیاکسیتتراسایکلینMeat productsOxytetracyclineTabrizHPLC
-
2.
Corresponding Author : کاکائی، حمید ؛ Writer : احمدفرد، ژاله ؛ نورانی، الهام ؛ مومنی وصالیان، هوشنگ ؛
Journal:رویکردهای پژوهشی نوین در مدیریت و حسابداری»زمستان 1401 - شماره 87 (13 page(s) - From 894 to 906 )
-
3.
Corresponding Author : شکری، انعام ؛ Writer : اسکندری، سهیل ؛ تبارکی، امیر ؛ دغاغله، عبدالرضا ؛
Journal:پژوهشنامه حلال»تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2 (12 page(s) - From 40 to 51 )
Keywords:اسلامآگاهیاستانداردغذای حلالفرآوردههای گوشتینگرش و عملکردAttitude and PerformanceMeat productsHalal foodIslamKnowledgestandard
-
4.
Writer : پیامی، ایدا ؛ دل اشوب، مسعود ؛ Corresponding Author : موثق، محمدحسین ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 Ranking A (Azad University/ISC (10 page(s) - From 1 to 10 )
Keywords:تبریزخویفرآوردههای گوشتیبافت غیرمجازUnauthorized tissueKhoyMeat productsTabriz
-
5.
Writer : سپیدارکیش، مهسا ؛ قانع، مسعود ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1393 - شماره 14 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (6 page(s) - From 47 to 52 )
Keywords:استافیلوکوکوس اورئوسفرآوردههای گوشتیانتروتوکسین SEAتکنیک PCRStaphylococcus aureusMeat productsSEA enterotoxinPCR technique
-
6.
Writer : غلامی، رمضان ؛ میرزایی، علی ؛ الیاسی، زینب ؛
Journal:مدیریت فردا»تابستان 1391 - شماره 31 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (26 page(s) - From 57 to 82 )
-
7.
Writer : گلکاری، حجت اله ؛ اسکندری، محمدهادی ؛ پاک فطرت، سارا ؛ لشکری، حنان ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (10 page(s) - From 51 to 60 )
Keywords:نیتراتنیتریتکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاباقی ماندهفرآوردههای گوشتی
-
8.
Writer : عقابی، فیروز ؛ گلدانی، محمدتقی ؛ طاهری، اقبال ؛ ولایی، ناصر ؛
Journal:پژوهنده»پاييز 1375 - شماره 2 ISC (8 page(s) - From 39 to 46 )
Keywords:فرآورده های گوشتینیتروزآمین هاسرطان زاییMeat product'sNitrousaminesCarcinogenous
Related keywords
Article publication trend
Scientific rank
- علمی-پژوهشی (2 Article)
- A (1 Article)
- A+ (1 Article)