تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2
-
Writer : کلاته سیفری، فاطمه ؛ Corresponding Author : اهری، حامد ؛
(16 page(s) - From 1 to 16 )
Keywords:اجزای غذای«حلال»پروتئینهای گیاهیاصلاح آنزیمی و شیمیاییHalal Food IngredientsPlant ProteinsEnzymatic and Chemical Modification
-
Corresponding Author : مسلمی، معصومه ؛
(8 page(s) - From 17 to 24 )
Keywords:اتانولمواد مغذیحلالاختلال جذبAbsorption LossEthanolHalalnutrient
-
Corresponding Author : احمدی، محمد ؛
(8 page(s) - From 25 to 32 )
Keywords:چالشهاجهانی سازیفرصت هاگوشت قرمزحلالنقاط ضعف و قوتstrengths and weaknessesHalalred meatChallengesOpportunitiesGlobalization
-
Writer : جعفری، ریحانه ؛ تقوی، نفیسه سادات ؛ Corresponding Author : خسروی دارانی، کیانوش ؛
(7 page(s) - From 33 to 39 )
Keywords:اتانولحلالکامبوچانوشیدنی تخمیریFermented beverageEthanolHalalKombucha
-
Corresponding Author : شکری، انعام ؛ Writer : اسکندری، سهیل ؛ تبارکی، امیر ؛ دغاغله، عبدالرضا ؛
(12 page(s) - From 40 to 51 )
Keywords:اسلامآگاهیاستانداردغذای حلالفرآوردههای گوشتینگرش و عملکردAttitude and PerformanceMeat productsHalal foodIslamKnowledgestandard
-
Writer : بالیچلندر، فرناز ؛ قوامی، مهرداد ؛ Corresponding Author : قراچورلو، مریم ؛
(8 page(s) - From 52 to 59 )
-
Writer : گلستانهزاده، نسیم ؛ Corresponding Author : هنرور، مسعود ؛
(17 page(s) - From 60 to 76 )
Keywords:غذای حلالپسماندهای غذاییبازیافت پسماندهاWaste RecyclingHalal foodFood waste
-
Writer : ابن التراب، سید محمد علی ؛ وفامهر، فاطمه ؛ Corresponding Author : صحرائی، فرشته ؛
(12 page(s) - From 77 to 88 )
Keywords:ژلاتینواکنش زنجیرهای پلیمرازغذای حلالپروتئیندئوکسی ریبونوکلئیک اسیدDeoxyribonucleic Acid Polymerase Chain ReactionHalal foodProteinGelatin