مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 3 |
نشریه رشد آموزش تربیت بدنی 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
تربیت بدنی 1 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 4 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : ابدالی، حدیثه ؛ سامی، مسعود ؛ حسن زاده، اکبر ؛ احمدی، باقر ؛ نویسنده مسئول : اسفندیاری، زهرا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 15 تا 29 )
کلیدواژه ها:عملکردنگرشآگاهیپرسنلمراکز خدمات ارائهدهنده خدمات غذاییشاخص ایمنی و بهداشتی
-
2.
نویسنده : رستمی گوهری، الهه ؛ افشارمنش، محسن ؛ سامی، مسعود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 83 تا 93 )
کلیدواژه ها:جوجه گوشتیپونه کوهیکیفیت گوشت
-
3.
نویسنده : حاجی پور ده بالایی، شیما ؛ افشارمنش، محسن ؛ سامی، مسعود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1394 - شماره 20 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 45 تا 54 )
کلیدواژه ها:آنتیبیوتیکاسانس آویشناسانس پونه کوهیگوشت بلدرچین
-
4.
نویسنده : سامی، مسعود ؛ سامی، سعدی ؛
مجله:رشد آموزش تربیت بدنی»زمستان 1390 - شماره 41 (4 صفحه - از 52 تا 55 )
کلیدواژه ها:گوشی همراهسلامت روانی و دانش آموزسلامت روانی دانشآموزاندانشآموزانکاربرانتلفن همراهکودکاننوجوانانگوشی همراه