همیشه کار، حامد/ 4 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
نشریه پژوهنده 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 4 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 4 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : زاهدی، مارال ؛ معمارماهر، بهناز ؛ همیشه کار، حامد ؛ انرجان، نویده ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 ، A (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 23 تا 36 )
کلیدواژه ها:اسانسآنتیاکسیدانشیرینبیانمیکروامولسیون
-
2.
نویسنده : موسوی کلجاهی، سیده الهام ؛ همیشه کار، حامد ؛ الماسی، هادی ؛ اصفی، نارملا ؛ نویسنده مسئول : علیزاده، ایناز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 ، A (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 71 تا 85 )
کلیدواژه ها:پرتقالگزنهنانوبیوکامپوزیتنانوفیبرسلولز
-
3.
نویسنده : شیخ زاده، شقایق ؛ علیزاده، محمد ؛ رضازاد، محمود ؛ همیشه کار، حامد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (14 صفحه - از 33 تا 46 )
کلیدواژه ها:صمغ عربیکورکومینشاخصهای رنگیسدیم کازئیناتاسپکتروسکوپی فروسرخنانوکمپلکس
-
4.
نویسنده : قلیان، محمد مهدی ؛ رضائی مکرم، رضا ؛ حجازی، محمد امین ؛ صوتی خیابانی، محمود ؛ همیشه کار، حامد ؛ زنده بودی، فاطمه ؛ صفائیان، فیروزه ؛
مجله:پژوهنده»بهمن و اسفند 1393 - شماره 102 ، علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (10 صفحه - از 294 تا 303 )
کلیدواژه ها:فراصوتساکارومایسس سرویزیهتوده ی زیستی