مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
نشریه پژوهنده 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : مقیمی، بهاره ؛ شاپوری، رضا ؛ نویسنده مسئول : قبادی دانا، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 رتبه A (دانشگاه آزاد (20 صفحه - از 17 تا 36 )
کلیدواژه ها:Sآغازگرلاکتوباسیلوسفرآورده های لبنیمقاومت به آنتی بیوتیک
-
2.
نویسنده : میرزایی، فاطمه ؛ صلوتی، مجتبی ؛ شاپوری، رضا ؛ حیدری، زهرا ؛
مجله:پژوهنده»خرداد و تیر 1392 - شماره 92 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (5 صفحه - از 64 تا 68 )
کلیدواژه ها:بیماریهای عفونی پوستیپروتئین MBP1 ذرتفرآوردههای نقرهاثر هم افزاییسودوموناس آئروژینوزانانوذرات