کلیدواژه لاکتوباسیلوس / (8 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : اکبرزاده نجار، بهزاد ؛ اسماعیلی، مهرو ؛ باقری، رویا ؛ نویسنده مسئول : آریایی، پیمان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 35 تا 45 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوسبیوسورفکتانتاستافیلوکوکوس اورئوسDPPHهیدروکسیل
-
2.
نویسنده : مقیمی، بهاره ؛ شاپوری، رضا ؛ نویسنده مسئول : قبادی دانا، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 رتبه A (دانشگاه آزاد (20 صفحه - از 17 تا 36 )
کلیدواژه ها:Sآغازگرلاکتوباسیلوسفرآورده های لبنیمقاومت به آنتی بیوتیک
-
3.
نویسنده : رویان، مریم ؛ هاشمی، مریم ؛ صیقلانی، رامین ؛ علائی قشلاقی، حسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 49 تا 63 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوسپروبیوتیکتوالی یابی 16 S rRNAمرغ بومی ایرانپاتوژنهای گوارشی
-
4.
نویسنده : زینالی، فریبا ؛ علی عباسی، ندا ؛ علی اکبرلو، جواد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 51 تا 61 )
کلیدواژه ها:گوشت مرغلاکتوباسیلوساتیلن دیامین تترااستیک اسید
-
5.
نویسنده : عبدی، میلاد ؛ سلطان دلال، محمدمهدی ؛ حاجی عبدالباقی، محبوبه ؛ دورقی، معصومه ؛ داوودآبادی، ابولفضل ؛
مجله:پژوهنده»بهمن و اسفند 1394 - شماره 108 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (6 صفحه - از 302 تا 307 )
کلیدواژه ها:سودوموناس آئروژینوزاprobioticsعفونت بیمارستانیلاکتوباسیلوسحساسیت آنتیبیوتیکیاسینتوباکتر بومانی
-
6.
نویسنده : نریمانی، طاهره ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ حجازی، محمد امین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1392 - شماره 11 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 23 تا 38 )
کلیدواژه ها:انتروکوکسیباکتریهای پروبیوتیکژن 16S rRNAلاکتوباسیلیپروبیوتیکلاکتوباسیلوسکلیبرشناساییاسیدورزقانژن
-
7.
نویسنده : رجبلو، سارا ؛ شریفان، انوشه ؛ امین افشار، مهدی ؛ جمالی فر، حسین ؛ فاضلی، محمدرضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1391 - شماره 34 (8 صفحه - از 65 تا 72 )
کلیدواژه ها:خصوصیات حسیلاکتوباسیلوسخیار شور پروبیوتیک
-
8.
نویسنده : میردامادی، سعید ؛ تنگستانی، مهرنوش ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (16 صفحه - از 55 تا 70 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوسباکتریوسیننیسینمحافظت کنندهفرآوردههای غذاییتخلیصجداسازیتولید