کلیدواژه فرآورده های لبنی / (6 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
مقایسه مقاومت آنتیبیوتیکی لاکتوباسیلوسهای جداسازی شده از فرآورده های لبنی سنتی با لاکتوباسیلوسهای جداسازی شده از نمونههای فرآورده های لبنی صنعتی
نویسنده : مقیمی، بهاره ؛ شاپوری، رضا ؛ نویسنده مسئول : قبادی دانا، مریم ؛
مجله : علوم غذایی و تغذیه » پاییز 1400- شماره 72 رتبه A (دانشگاه آزاد (20 صفحه - از 17 تا 36 )
کلیدواژه ها: S آغازگر لاکتوباسیلوس فرآورده های لبنی مقاومت به آنتی بیوتیک
-
2.
بررسی ارتباط بین عوامل تاثیرگذار بر رضایتمندی مشتریان محصولات لبنی به کمک تحلیل مسیر (موردمطالعه: شرکت پگاه گلستان)
نویسنده : هدایتی، تکتم سادات ؛
مجله : مدیریت نوآوری و راهبردهای عملیاتی » تابستان 1399 - شماره 2 (14 صفحه - از 126 تا 139 )
کلیدواژه ها: تحلیل مسیر رضایت مشتری تحلیل عاملی تاییدی فرآوردههای لبنی
-
3.
تحلیل آثار تغییرات قیمت فرآوردههای لبنی بر رفاه تولیدکنندگان و مصرف-کنندگان در ایران
نویسنده : علی پور، مینا ؛
مجله : مجله اقتصادی » مرداد و شهریور 1398، سال نوزدهم - شماره 5 و 6 (23 صفحه - از 27 تا 49 )
کلیدواژه ها: قیمت رفاه VECM فراوردههای لبنی
-
4.
بررسی موانع و چالشهای پیش روی زنان در بازاریابی فرآوردههای لبنی (مطالعهی موردی: مناطق روستایی دهستان سرچهان، شهرستان بوانات)
نویسنده : بوزرجمهری، خدیجه ؛ معصومی، مهدی ؛
مجله : برنامه ریزی فضایی (جغرافیا) » پاییز 1397 - شماره 30 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 1 تا 18 )
کلیدواژه ها: زنان روستایی شهرستان بوانات موانع بازاریابی فرآوردههای لبنی
-
5.
خلاقیت جامعه عشایری سنگسر در تطابق با محیط؛ مورد: آرشه، فرآورده لبنی ماندگار در ایل سنگسری
نویسنده : شاه حسینی، علیرضا ؛ افراخته، حسن ؛
مجله : دانش های بومی ایران » بهار و تابستان 1396 - شماره 7 رتبه د (وزارت علوم/ISC (31 صفحه - از 1 تا 31 )
کلیدواژه ها: سازگاری محیطی ایل سنگسری فراوردههای لبنی فناوریهای بومی
-
6.
بررسی تأثیر وفاداری بر خريد مجدد مشتريان فراورده هاي لبنی
نویسنده : رفعتی، جواد ؛ آقاموسی، رضا ؛ نعامی، عبدالله ؛
مجله : پژوهشنامه اقتصاد و کسب و کار » زمستان 1391 - شماره 4 (12 صفحه - از 11 تا 22 )
کلیدواژه ها: رضایت مشتری تبلیغات شفاهی اعتماد مشتری درگیری ذهنی فرآورده های لبنی تعهد مشتری