مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 6 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 6 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 6 |
-
1.
نویسنده : غلامی پرشکوهی، محمد ؛ مرزانژاد، الیاس ؛ احمد بیگی، امیرحسین ؛ سلیمی بنی، مهرداد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (9 صفحه - از 107 تا 115 )
کلیدواژه ها:زمان فرآیندسرعت هوادمای خشک کردن: بادام زمینیمدلریاضی
-
2.
نویسنده : سلیمی بنی، مهرداد ؛ غلامی پرشکوهی، محمد ؛ محسنی، شهرام ؛ عبدالعلی زاده، احسان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (10 صفحه - از 65 تا 74 )
کلیدواژه ها:خواص فیزیکیخواص مکانیکیبادام ربیعخواص اصطکاکی
-
3.
نویسنده : غلامی پرشکوهی، محمد ؛ محمدی شمامی، میلاد ؛ محسنی، شهرام ؛ ماشاء اله کرمانی، علی ؛ عبدالعلی زاده، احسان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (12 صفحه - از 47 تا 58 )
کلیدواژه ها:خواص فیزیکیپسته قزوینپسته بویین زهراخواص هندسیضریب اصطکاک استاتیکی
-
4.
نویسنده : غلامی پرشکوهی، محمد ؛ گوشکی، بهنام ؛ کرمانی، علی ماشااله ؛ محسنی، شهرام ؛ سلیمی بنی، مهرداد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1392 - شماره 40 (8 صفحه - از 23 تا 30 )
کلیدواژه ها:PistachioMechanical PropertiesDeformation Till Rupture PointRupture EnergyRupture Force
-
5.
نویسنده : غلامی پرشکوهی، محمد ؛ رشیدی، مجید ؛ شکری، امن اله ؛ میرمرادی، موسی ؛ محسنی، شهرام ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (8 صفحه - از 11 تا 18 )
کلیدواژه ها:کیفیتآماده سازیانگورخشک کردننمای دو مرحله ای
-
6.
نویسنده : غلامی پرشکوهی، محمد ؛ رشیدی، مجید ؛ رنجبر، ایرج ؛ عباسی، سعید ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1390 - شماره 31 (10 صفحه - از 54 تا 63 )