تابستان 1397 - شماره 59 رتبه A+ (دانشگاه آزاد)
-
نویسنده : بدیعی، زهرا ؛ میرجلیلی، محمد ؛ نویسنده مسئول : یاسینی اردکانی، سید علی ؛
(18 صفحه - از 5 تا 22 )
-
نویسنده : ساسانیان، سپیده ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ حبیبی، فاطمه ؛
(8 صفحه - از 23 تا 30 )
-
نویسنده : ابراهیمی اصل، سعیده ؛ سلطلنی چپه زاد، علی ؛ جوادی، افشین ؛
(12 صفحه - از 31 تا 42 )
کلیدواژه ها:شیرزمان ماندگارینانوکامپوزیت: بستهبندینانو ذرات مس
-
نویسنده : بغلانی، فواد ؛ رئیسی، مهدی ؛ رومیانی، لاله ؛
(8 صفحه - از 43 تا 50 )
کلیدواژه ها:خلیج فارسپروتئینچربیاسیدهای چرب غیراشباعلابستر خاردار
-
نویسنده : آصفی، نارملا ؛ جعفریان، پریسا ؛
(8 صفحه - از 65 تا 72 )
کلیدواژه ها:مایکروویو: آب انگوراهمیکخمیر انگورگرمایش حرارتی
-
نویسنده : ناجی، محمد هادی ؛ شهیدی، فخری ؛ مرتضوی، سید علی ؛ اسکندری، هادی ؛
(12 صفحه - از 73 تا 84 )
کلیدواژه ها:گاز کروماتوگرافیاسید چربپاستوریزهمتیل استر
-
نویسنده : کریم، مهری ؛ نادری، بهناز ؛ میرزایی، معصومه ؛ سنجابی، نجات ؛
(14 صفحه - از 85 تا 98 )
کلیدواژه ها:کربوکسی متیل سلولزویژگیهای فیزیکوشیمیایی: اینولین بلند زنجیرماست کم چرب
-
نویسنده : نعمت الهی، فرشته ؛ مظفری، شهلا ؛ زمانی هرگلانی، فریبا ؛ زینلی، مونا ؛
(8 صفحه - از 99 تا 106 )
کلیدواژه ها:سربشیمی سبزکادمیمآلایندههای آبگیاه جاشیرنمانانوذرات مغناطیسی آهنمنابع
-
نویسنده : غلامی پرشکوهی، محمد ؛ مرزانژاد، الیاس ؛ احمد بیگی، امیرحسین ؛ سلیمی بنی، مهرداد ؛
(9 صفحه - از 107 تا 115 )
کلیدواژه ها:زمان فرآیندسرعت هوادمای خشک کردن: بادام زمینیمدلریاضی