بهار 1392 - شماره 38
-
نویسنده : آصفی، نارملا ؛ جعفریان، پریسا ؛
(6 صفحه - از 5 تا 10 )
کلیدواژه ها:فراصوتماستظرفیت نگهداری آبهموژنیزاسین
-
نویسنده : غلامی پرشکوهی، محمد ؛ رشیدی، مجید ؛ شکری، امن اله ؛ میرمرادی، موسی ؛ محسنی، شهرام ؛
(8 صفحه - از 11 تا 18 )
کلیدواژه ها:کیفیتآماده سازیانگورخشک کردننمای دو مرحله ای
-
نویسنده : سقایی، ربابه ؛ معتمدزادگان، علی ؛ رضایی، مسعود ؛
(8 صفحه - از 19 تا 26 )
کلیدواژه ها:آنزیم ترانس گلوتامینازپایداری امولسیونپروتئین عضله ماهی فیتوفاگ
-
اثر ترتیب تلقیح کشت های میکروبی و درجه حرارت گرمخانه گذاری بر ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی
نویسنده : دهقانی، نفیسه ؛ پوراحمد، رضوان ؛ نعمتی، نبی اله ؛
(10 صفحه - از 27 تا 36 )
کلیدواژه ها:ترتیب تلقیحدمای گرمخانه گذاریلاکتوباسیلوس کازئیماست پروبیوتیک
-
نویسنده : کرمی، زهره ؛ یوسفی، قاسم ؛ علیپور نجمی، محمد ؛ امام جمعه، زهرا ؛
(8 صفحه - از 37 تا 44 )
کلیدواژه ها:روش سطح پاسخاولتراسونیکاستخراج روغنشاهدانه
-
نویسنده : فاطمیان، حامد ؛ گیاه چی، شادی ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ گرامی، عباس ؛
(8 صفحه - از 45 تا 52 )
کلیدواژه ها:انتقال جرمباز تغلیظخشک کردن اسمزیکارایی فرایندگلابی
-
نویسنده : نظربخش، ونوس ؛ عزت پناه، حمید ؛ مشهدی اکبر بوجار، مسعود ؛ گیویان راد، محمدهادی ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛
(8 صفحه - از 53 تا 60 )
کلیدواژه ها:سرخ کردن اتمسفریسرخ کردن تحت خلاءکیفیت روغن
-
نویسنده : تفویضی، فرزانه ؛ تاج آبادی ابراهیمی، مریم ؛ خجاره، لیلا ؛
(8 صفحه - از 61 تا 68 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلترخینهتوالی یابی16S rRNA
-
نویسنده : رضایی، فاطمه ؛ قراجورلو، مریم ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛
(10 صفحه - از 69 تا 78 )
کلیدواژه ها:جزء به جزء کردنچربی حیوانیخصوصیات فیزیکی و شیمیاییروغن سرخ کردنی
-
نویسنده : دباغ مقدم، آراسب ؛ کنعانی نژاد، مریم ؛ اکبرین، حسام الدین ؛ چراغی، نرجس ؛ توتونچیان، محسن ؛
(7 صفحه - از 79 تا 85 )
کلیدواژه ها:ایراننگهداریخواربار فروشیفساد مواد غذایی