مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده : منصوری پور، ثمر ؛ میزانی، مریم ؛ رسولی، سوسن ؛ گرامی، عباس ؛ شریفیان، انوشه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (10 صفحه - از 49 تا 58 )
کلیدواژه ها:InulinSensory PropertiesPhysicochemicalGalactooligosaccharidesKetchup
-
2.
نویسنده : منصوری پور، ثمر ؛ میزانی، مریم ؛ مرادی، صادق ؛ علیمی، مزدک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (8 صفحه - از 44 تا 51 )
کلیدواژه ها:کیتوزانسس مایونزکتیرای پولکیویژگیهای رئولوژیکی