کلیدواژه Sensory Properties / (8 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : مرتضوی تبریزی، سیدعلیرضا ؛ انرجان، نویده ؛ مرتضوی تبریزی، سید جاوید ؛ میرزایی، حمید ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1401- شماره 46 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 45 تا 59 )
کلیدواژه ها:آنتیاکسیدانخواص ارگانولپتیکیاسانس سیرضریب تبدیل غذاییآستاگزانتین
-
2.
نویسنده : جرنگی، مرضیه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ نویسنده مسئول : عبدالملکی، فرزانه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 29 تا 44 )
کلیدواژه ها:رئولوژیویژگی های حسیجایگزین چربیصمغ کنجاکسس مایونز کم چرب
-
3.
نویسنده : محبی، غلامحسین ؛ محمدی، مهدی ؛ برمک، علیرضا ؛ احساندوست، الهام ؛ نویسنده مسئول : بلوریان، مه گل ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 25 تا 38 )
کلیدواژه ها:خلیجفارسخصوصیات حسیترکیبات شیمیاییژلهسیستوسریابافت
-
4.
نویسنده مسئول : نصرآبادی، محمد اسماعیل ؛ نویسنده : نوری توپکانلو، حماد ؛ آزادفر، الهام ؛ قاضی، زهره ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 69 تا 80 )
کلیدواژه ها:کیک اسفنجیخواص حسیفیزیکوشیمیاییفیبر گریپفروت
-
5.
نویسنده : سجادی، کژال ؛ بهرامیان، سمیرا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 21 تا 30 )
کلیدواژه ها:پنیر سفید فراپالایشیژل آلوئهوراخواص حسیخواص ضدمیکروب
-
6.
نویسنده : شکرانه، نادیا ؛ میزانی، مریم ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ فرحناکی، عسگر ؛ گرامی، عباس ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (10 صفحه - از 17 تا 26 )
کلیدواژه ها:سوسیسویژگی های حسیخصوصیات فیزیکوشیمیاییژلاتین
-
7.
نویسنده : منصوری پور، ثمر ؛ میزانی، مریم ؛ رسولی، سوسن ؛ گرامی، عباس ؛ شریفیان، انوشه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (10 صفحه - از 49 تا 58 )
کلیدواژه ها:InulinSensory PropertiesPhysicochemicalGalactooligosaccharidesKetchup
-
8.
نویسنده : شیخ قاسمی، شهره ؛ زمردی، شهین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (10 صفحه - از 81 تا 90 )
کلیدواژه ها:شفافیتپروبیوتیکلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسزندهمانی