مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 4 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 4 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 4 |
-
1.
نویسنده : پاشائی، نادیا ؛ فهیم دانش، مریم ؛ نویسنده مسئول : صالحی فر، مانیا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 39 تا 48 )
کلیدواژه ها:امگا-3غنی سازیمیکروکپسولاسپاگتیایکوزاپنتاانوئیک اسید (EPA)دوکوزاهگزاانوئیک اسید(DHA)
-
2.
نویسنده : پاشائی، آمنه ؛ شواخی، فروغ ؛ فهیم دانش، مریم ؛ بدیعی، فوژان ؛ رحمانی، انوشه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (6 صفحه - از 37 تا 42 )
کلیدواژه ها:ترکیب اسید چربروغن زیتون فوق بکرگرماسنج روبشی تفاضلیتقلبروغن آفتابگردان
-
3.
نویسنده : محمدی، نیما ؛ فهیم دانش، مریم ؛ اهری، حامد ؛ خسروی زنجانی، محمد علی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (8 صفحه - از 73 تا 80 )
کلیدواژه ها:پروبیوتیکنشاسته مقاومریزپوشانیپری بیوتیکمیکروسکوپ نوری
-
4.
نویسنده : سیمان پور، مهرناز ؛ قراچورلو، مریم ؛ فهیم دانش، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1391 - شماره 35 (10 صفحه - از 21 تا 30 )
کلیدواژه ها:کلسترولآزمون های فیزیکی و شیمیاییچربی دنبه گوسفندیفراکسیون گیری