مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 6 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 6 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 6 |
-
1.
نویسنده : نیاخلیلی، نازنین ؛ نوروزی، بهاره ؛ نویسنده مسئول : اهری، حامد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 (14 صفحه - از 63 تا 76 )
کلیدواژه ها:ژناستافیلوکوکوس اورئوسماهی تیلاپیا
-
2.
نویسنده : امان اله نژاد، زینب ؛ مغاره ای، محمدعلی ؛ پایداری، سعید ؛ نویسنده مسئول : اهری، حامد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 91 تا 98 )
کلیدواژه ها:آرد گندمپوششدهیجذبروغنگوشتمرغسرخ شده
-
3.
نویسنده : انوار، سید امیر علی ؛ رضویلر، ودود ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ مطلبی مغانجوقی، عباسعلی ؛ اهری، حامد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (14 صفحه - از 73 تا 86 )
کلیدواژه ها:شبیه سازیجرم باکتریسالمونلا تایفیمیکروکانتکتنانو بیوسنسور
-
4.
نویسنده : محمدی، حامد ؛ انوار، سید امیر علی ؛ قجربیگی، پیمان ؛ اهری، حامد ؛ طوماری، ایرج ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1394 - شماره 49 (12 صفحه - از 75 تا 86 )
کلیدواژه ها:NanoBreadSilvermoldStorage Periods
-
5.
نویسنده : محمدی، نیما ؛ فهیم دانش، مریم ؛ اهری، حامد ؛ خسروی زنجانی، محمد علی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (8 صفحه - از 73 تا 80 )
کلیدواژه ها:پروبیوتیکنشاسته مقاومریزپوشانیپری بیوتیکمیکروسکوپ نوری
-
6.
نویسنده : اهری، حامد ؛ رضویلر، ودود ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ مطلبی، عباسعلی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (12 صفحه - از 83 تا 94 )
کلیدواژه ها:Molecular Framework Polymer sensorNanobiosensorS.aureusExotoxin