مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 3 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
-
1.
نویسنده : باقری، هادی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ ضیائی فر، امان محمد ؛ اعلمی، مهران ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 59 تا 70 )
کلیدواژه ها:انرژیمدل سازیبرشته کردنبادام زمینی
-
2.
نویسنده : صباغی، حسن ؛ ضیائی فر، امان محمد ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ میرزایی، حبیب الله ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:رنگMATLABخلال سیب زمینیسرخ کردنمدل سینتیکی
-
3.
نویسنده : حبیبی، پریسا ؛ ضیائی فر، امان محمد ؛ خدائیان چگنی، فرامرز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (12 صفحه - از 59 تا 70 )