مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 5 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 5 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 5 |
-
1.
نویسنده : اخلی، سمیه ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛ نویسنده مسئول : میرزایی، حبیب الله ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 رتبه A (دانشگاه آزاد (22 صفحه - از 15 تا 36 )
کلیدواژه ها:اسانسآنتی اکسیداناستخراجروغن آفتابگردانپایداری حرارتیپوست میوه بالنگ
-
2.
نویسنده : عیسی زاده رازلیقی، سمیرا ؛ خمیری، مرتضی ؛ صادقی، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ میرزایی، حبیب الله ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (8 صفحه - از 47 تا 54 )
کلیدواژه ها:اسانس بادرنجبویهتکنیک میکرودایلوشنعصاره پونهفعالیت ضد قارچ
-
3.
نویسنده : صباغی، حسن ؛ ضیائی فر، امان محمد ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ میرزایی، حبیب الله ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:رنگخلال سیب زمینیسرخ کردنمدل سینتیکیMATLAB
-
4.
نویسنده : شعبانی، جهانبخش ؛ میرزایی، حبیب الله ؛ جعفری، سید مهدی ؛ سرفرازی، مسیح ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (10 صفحه - از 43 تا 52 )
کلیدواژه ها:پردازش تصویریسرد کردن آهستهپنیر پروسسRSM
-
5.
نویسنده : کرمی، زهره ؛ میرزایی، حبیب الله ؛ امام جمعه، زهرا ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ خمیری، مرتضی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (14 صفحه - از 5 تا 18 )
کلیدواژه ها:زمان برداشتفعالیت آنتی اکسیدانیریشه شیرین بیانعصاره اتانولی