کلیدواژه رئولوژي / (12 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : پیغمبرزاده، سید محسن ؛ کاظمی اسفه، حمید ؛ امرائی، ایوب ؛
مجله:مطالعات علوم کاربردی در مهندسی»تابستان 1402، دوره نهم - شماره2 (15 صفحه - از 97 تا 111 )
کلیدواژه ها:رئولوژینرخ حفاریسیال حفاریمیدانی نفتی کبود
-
2.
نویسنده : جرنگی، مرضیه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ نویسنده مسئول : عبدالملکی، فرزانه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 29 تا 44 )
کلیدواژه ها:رئولوژیویژگی های حسیجایگزین چربیصمغ کنجاکسس مایونز کم چرب
-
3.
نویسنده : قنبری، غزاله ؛ دیانت، مرجان ؛ نویسنده مسئول : سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 رتبه A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 75 تا 90 )
کلیدواژه ها:عصاره هیدروالکلیبیاتیچای سبزرئولوژیبربری
-
4.
نویسنده : صلصالی، غلامرضا ؛ اسماعیلی صابر، سعید ؛ عمادی، فاطمه ؛ غلامی فشارکی، محمد ؛ نوجوان، فاطمه ؛ دانش، عطیه السادات ؛ هاشمی نژاد، سید عباس ؛ نویسنده مسئول : ظفرقندی، نفیسه ؛
مجله:طب سنتی اسلام و ایران»بهار 1398، سال دهم - شماره 1 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (10 صفحه - از 15 تا 24 )
کلیدواژه ها:طب سنتی ایرانیرئولوژیهمورئولوژیخونریزی غیرطبیعی رحم
-
5.
نویسنده : حسن پور امنیه، آزاده ؛ جوینده، حسین ؛ ناصحی، بهزاد ؛ حجتی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 19 تا 30 )
کلیدواژه ها:پنیرکخواص فیزیکوشیمیاییصمغرئولوژی
-
6.
نویسنده : دانش، عرفان ؛ جوینده، حسین ؛ گودرزی، مصطفی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 25 تا 36 )
کلیدواژه ها:رئولوژیآنزیم ترانس گلوتامینازپروتئین آب پنیرانبارمانیپنیر فراپالوده کم چرب
-
7.
نویسنده : حبیبی، پریسا ؛ ضیائی فر، امان محمد ؛ خدائیان چگنی، فرامرز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (12 صفحه - از 59 تا 70 )
-
8.
نویسنده : مقدم کیا، هیلدا ؛ جوادی، افشین ؛ طریقت اسفنجانی، علی ؛ پزشکی نجف آبادی، اکرم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (10 صفحه - از 5 تا 14 )
کلیدواژه ها:پروتئینکازئینات سدیمرئولوژیفورمولای انترال
-
9.
نویسنده : ضامنی، عاکفه ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ صالحی، فخرالدین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:تیمار حرارتیرئولوژیصمغ دانه ریحانبافت
-
10.
نویسنده : صباغ پور، سمیرا ؛ معتمدزادگان، علی ؛ حدیدی، میلاد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1394 - شماره 46 (8 صفحه - از 15 تا 22 )
کلیدواژه ها:استخراجژلاتینرئولوژیپیش فرآوریفیل ماهی