اعلمی، مهران/ 6 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 6 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 6 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 6 |
-
1.
نویسنده : باقری، هادی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ ضیائی فر، امان محمد ؛ اعلمی، مهران ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 ، A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 59 تا 70 )
کلیدواژه ها:انرژیمدل سازیبرشته کردنبادام زمینی
-
2.
نویسنده : حسینی قابوس، سیدحسین ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ اسدی، غلامحسن ؛ اعلمی، مهران ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:کدوحلواییخشککردنهوای داغضریب نفوذمادونقرمزمدل نیوتن
-
3.
نویسنده : رضوی، راضیه ؛ مقصودلو، یحیی ؛ قریانی، محمد ؛ اعلمی، مهران ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (10 صفحه - از 39 تا 48 )
کلیدواژه ها:Biodegradable PackagingCarboxy Methyl Cellulose CoatingsFresh HazelnutThyme Extract
-
4.
نویسنده : پورمیر، سیدیوسف ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ فتاحی مقدم، جواد ؛ اعلمی، مهران ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (12 صفحه - از 21 تا 32 )
کلیدواژه ها:آبگیریفعالیت آنتی اکسیدانیترکیب زیست فعالخواص فیزیکیمیوه مرکبات
-
5.
نویسنده : کشاورز هدایتی، علی اکبر ؛ اعلمی، مهران ؛ معتمدزادگان، علی ؛ مقصودلو، یحیی ؛ قربانی، محمد ؛ امیری، سهیل ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (8 صفحه - از 49 تا 56 )
کلیدواژه ها:Bulk densityPhysicochemical PropertiesColor ParametersRice Bran Protein ConcentrateWater Adsorption Index
-
6.
نویسنده : قادری قهفرخی، مریم ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛ اعلمی، مهران ؛ خمیری، مرتضی ؛ ممشلو، سمانه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1390، شماره 33 (14 صفحه - از 81 تا 94 )