-
1.
نویسنده : محمدی، مرتضی ؛ پورفلاح، زهرا ؛ نهاردانی، منیره ؛ مشکانی، سیدمحمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (10 صفحه - از 49 تا 58 )
کلیدواژه ها:مدل سازی ریاضیخشک کردن لایه نازکضریب نفوذ موثرمیوه به
نویسنده : محمدی، مرتضی ؛ پورفلاح، زهرا ؛ نهاردانی، منیره ؛ مشکانی، سیدمحمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (10 صفحه - از 49 تا 58 )
کلیدواژه ها:مدل سازی ریاضیخشک کردن لایه نازکضریب نفوذ موثرمیوه به