مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده : زنگنه، راضیه ؛ فضل آرا، علی ؛ پورمهدی بروجنی، مهدی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1398 - شماره 34 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 1 تا 14 )
کلیدواژه ها:PHروش امپدانسشمارش کلی بار میکروبیگوشت چرخ کرده گاومقدار ازت فرارتام
-
2.
نویسنده : زارعی، مهدی ؛ پورمهدی بروجنی، مهدی ؛ منافعیان، آتنا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 55 تا 63 )
کلیدواژه ها:پنیرفرآوردههای شیریفسفاتاز قلیاییپاستوریزاسیون