کلیدواژه ﭘﺎﺳﺘﻮرﯾﺰاﺳﯿﻮن / (4 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : سلطانی، مهدی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 23 تا 35 )
کلیدواژه ها:تشخیصشیرآلودگیپاستوریزاسیونمایکوباکتریوم پاراتوبرکلوزیس
-
2.
نویسنده : علائی روزبهانی، زهرا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 37 تا 48 )
کلیدواژه ها:فراصوتفعالیت آنتی اکسیدانیپاستوریزاسیونآب لیموترشپروفایل قندها
-
3.
نویسنده : هوشیار، لیلا ؛ حصاری، جواد ؛ آزادمرد دمیر چی، صدیف ؛ شنگول، ممنونه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 21 تا 33 )
کلیدواژه ها:فراصوتپاستوریزاسیونترکیبات زیست فعالآب آلبالو
-
4.
نویسنده : زارعی، مهدی ؛ پورمهدی بروجنی، مهدی ؛ منافعیان، آتنا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 55 تا 63 )
کلیدواژه ها:پنیرفرآوردههای شیریفسفاتاز قلیاییپاستوریزاسیون