![1](/view/entityimage/pageimage/bmq.gif?articleid=1503140&number=34&pagenumber=1&language=fa)
نویسنده: زنگنه، راضیه ؛ فضل آرا، علی ؛ پورمهدی بروجنی، مهدی ؛
بهداشت مواد غذایی تابستان 1398 - شماره 34 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 1 تا 14 )
![](https://file3.noormags.ir/entityimage/publisher/DZI.gif)
کلیدواژه ها: PH روش امپدانس شمارش کلی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو مقدار ازت فرارتام
- دریافت فایل ارجاع :
-
(پژوهیار,
,
,
)
-
-
![1](/view/entityimage/pageimage/bmq.gif?articleid=1503140&number=34&pagenumber=1&language=fa)
تحتاج دخول لعرض محتوى المقالة. إذا لم تكن عضوًا ، فتابع من الجزء الاشتراک.
إن كنت لا تقدر علی شراء الاشتراك عبرPayPal أو بطاقة VISA، الرجاء ارسال رقم هاتفك المحمول إلی مدير الموقع عبر
webmaster@noormags.com
.
You need Sign in to view the content of the article. If you are not a member, proceed from part Sign up.
If you fail to purchase subscription via PayPal or VISA Card, please send your mobile number to the Website Administrator via
webmaster@noormags.com
.