مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 3 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
-
1.
نویسنده : باقری، هادی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ اعلمی، مهران ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1398- - شماره 62 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 33 تا 44 )
کلیدواژه ها:انرژی مصرفیویژگیهای کیفیروش سطح پاسخبرشته کردنبادام زمینی
-
2.
نویسنده : باقری، هادی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 19 تا 30 )
کلیدواژه ها:شبکه عصبی مصنوعیسویابرشته کردناسنک
-
3.
نویسنده : باقری، هادی ؛ گرایلی، زینب ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1396 - شماره 55 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 49 تا 58 )
کلیدواژه ها:خصوصیات رئولوژیکیصمغ قدومه شهریمدل بینگهام