بهار 1398- - شماره 62 رتبه A+ (دانشگاه آزاد)
-
نویسنده : صالحی، فخرالدین ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
(10 صفحه - از 5 تا 14 )
کلیدواژه ها:کیک اسفنجیویسکوالاستیکبافت سنجپلگ-نورمندماکسول
-
نویسنده : جوینده، حسین ؛ رستم آبادی، حدیث ؛ گودرزی، مصطفی ؛
(10 صفحه - از 15 تا 24 )
کلیدواژه ها:ویژگی های حسیصمغ زدورفتار جریانیدسر لبنی کم چربصمغ بادام
-
نویسنده : مسگران کریمی، پرستو ؛ هنرور، مسعود ؛
(8 صفحه - از 25 تا 32 )
کلیدواژه ها:آنتی اکسیدانآنتالپی تفکیک پیوند(BDE)پتانسیل یونیزاسیون(IP)نظریه تابعی چگالی (DFT)
-
نویسنده : باقری، هادی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ اعلمی، مهران ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
(12 صفحه - از 33 تا 44 )
کلیدواژه ها:انرژی مصرفیویژگیهای کیفیروش سطح پاسخبرشته کردنبادام زمینی
-
نویسنده : دانائی، الهام ؛ عبدوسی، وحید ؛
(10 صفحه - از 45 تا 54 )
-
نویسنده : جانی، محمد جواد ؛ رحیمی، سمیه ؛ کوهی کمالی، سارا ؛
(12 صفحه - از 55 تا 66 )
کلیدواژه ها:گلرنگویژگیهای کیفیچیپس سیب زمینی
-
نویسنده : نوشیروانی، نوشین ؛ فصیحی، هادی ؛ نورمحمدی، الهام ؛
(12 صفحه - از 67 تا 78 )
کلیدواژه ها:عصاره رازیانهعدد پراکسیدفعالیت ضداکسایشیفعالیت ضد قارچی
-
نویسنده : فرهادی چیتگر، محمد ؛ وریدی، مهدی ؛ شهیدی، فخری ؛ ترابی، اصغر ؛
(10 صفحه - از 79 تا 88 )
کلیدواژه ها:زرشکآنتوسیانینهیدروژن پراکسیدسینیتک تخریب
-
نویسنده : محمدی، فریبا ؛ خانی، محمدرضا ؛
(16 صفحه - از 89 تا 104 )
کلیدواژه ها:زمان ماندگاریویژگیهای حسیاسانس گلپرمرغ جوجه کبابی
-
نویسنده : مستولی زاده، سید صابر ؛ مرادی، یزدان ؛ مرتضوی، محمد صدیق ؛ مطلبی، عباسعلی ؛ قائنی، منصوره ؛
(9 صفحه - از 105 تا 113 )
کلیدواژه ها:غنی سازیماکارونیریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیسغذای فراسودمند