کلیدواژه جیوه / (15 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
استفاده از غشاهای نانوفیلتراسیون با هدف حذف فلز سنگین جیوه از آب و بررسی خاصیت آنتی باکتریالی
نویسنده مسئول : حاجی زاده، صدیقه ؛ نویسنده : مستعان، محمدرضا ؛
مجله : پژوهش های نوین علوم مهندسی » زمستان 1401 - شماره 41 (10 صفحه - از 61 تا 70 )
کلیدواژه ها: ﻏﺸﺎﻫﺎی ﻧﺎﻧﻮﻓﯿﻠﺘﺮاﺳﯿﻮن ﻓﻠﺰ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﺟﯿﻮه ﺧﺎﺻﯿﺖ آﻧﺘﯽ ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﻟﯽ
-
2.
تعیین میزان دریافت رژیمی فلزات سنگین جیوه و آرسنیک به روش Total Diet Study در جمعیت بزرگسالان شهر شیراز
نویسنده : همتی، فاطمه ؛ مطلوبی نژاد، زهرا ؛ مظلومی، سید محمد ؛ باباعلی، الهام ؛ یوسفی نژاد، سعید ؛ نویسنده مسئول : بریزی، عنایت ؛
مجله : بهداشت مواد غذایی » پاییز 1401- شماره 47 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 19 تا 30 )
کلیدواژه ها: جیوه آرسنیک ICP Total Diet Study آنالیز مواد غذایی
-
3.
مراتب معرفتشناسی روح در آیین جینه
نویسنده : منتظری، سید سعید رضا ؛ پزشکی، وحید ؛
مجله : معرفت ادیان » تابستان 1399 - شماره 43 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 103 تا 118 )
کلیدواژه ها: معرفتشناسی روح شروتی جیوه آیین جینه
-
4.
مطالعه آزمایشگاهی حذف فلز جیوه از آب با استفاده از غشای اولترافیلتراسیون ماتریس مرکب تیتانیوم دی اکسید، پلی سولفون
نویسنده : حسیبی، کیوان ؛ دهقانی قناتغستانی، محسن ؛
مجله : پژوهش های نوین علوم مهندسی » بهار 1398 - شماره 24(جلد اول) (14 صفحه - از 7 تا 20 )
کلیدواژه ها: جیوه پساب اولترافیلتراسیون غشا ماتریس مرکب پلی سولفون
-
5.
روح در دین جینی
نویسنده : محمودی، ابوالفضل ؛
مجله : پژوهشهای فلسفی کلامی » زمستان 1397 - شماره 78 رتبه الف (وزارت علوم/ISC (19 صفحه - از 112 تا 130 )
کلیدواژه ها: جیوه روح نفس لشیا جینیزم کرمه
-
6.
تعیین سطوح جیوه در اندام های مختلف چنگر (Fulica atra) و خوتکا معمولی (Anas crecca) با توجه به سن و جنسیت در تالاب بین المللی فریدونکنار
نویسنده : احمدپور، محسن ؛ پورخباز، علیرضا ؛ قاسمپوری، سید محمود ؛
مجله : محیط شناسی » پاییز 1395، دوره چهل و دوم - شماره 3 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 507 تا 518 )
کلیدواژه ها: جیوه چنگر خوتکا معمولی تالاب بین المللی فریدونکنار
-
7.
ارزیابی خطر فلز جیوه ناشی از مصرف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus)
نویسنده : کوشافر، آزیتا ؛ ولایت زاده، محمد ؛
مجله : بهداشت مواد غذایی » پاییز 1395 - شماره 23 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 21 تا 34 )
کلیدواژه ها: جیوه عضله ارزیابی خطر ماهی شانک زرد باله
-
8.
بررسی تأثیر دما و غلظت محلول 3- مرکاپتوپروپانوئیک اسید در درصد حذف آلاینده های جیوه و کروم از خاک آلوده به روش خاکشویی؛ (مطالعه ی موردی: محدوده ی پالایشگاه نفت تهران)
نویسنده : غلامپور ارباستان، هومن ؛ گیتی پور، سعید ؛ عبدلی، محمدعلی ؛ کاردگر، میلاد ؛
مجله : محیط شناسی » تابستان 1395، دوره چهل و دوم - شماره 2 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 375 تا 386 )
کلیدواژه ها: جیوه خاکشویی کروم 3- مرکاپتوپروپانوئیک اسید
-
9.
روح و سرنوشت آن بعد از مرگ در آیین جینه
نویسنده : علیمردی، محمد مهدی ؛ متقی، بنفشه ؛
مجله : الهیات تطبیقی » پاییز و زمستان 1394 - شماره 14 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 107 تا 124 )
کلیدواژه ها: انسان خدا کرمه جیوه سمساره God man کواله سیدهه jīva Karma Smsara Kovalam Siddha انسان روح آیین مادی آیین جینه بدن هندو
-
10.
الوهیت از دیدگاه آلوارها
نویسنده : تولیتی، سمانه ؛ محمودی، ابوالفضل ؛
مجله : فلسفه دین » بهار 1394، دوره دوازدهم - شماره 1 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (20 صفحه - از 155 تا 174 )
کلیدواژه ها: برهمن جیوه آلوارها ایشوره پرکریتی نالاییره دیویه پربندهم
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (7 مقاله)
- الف (1 مقاله)
- ب (1 مقاله)
- A+ (1 مقاله)