کلیدواژه ماریناد / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : سلامی، پریسا ؛ هنرور، مسعود ؛ نویسنده مسئول : مورکی، نرگس ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 رتبه A (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 53 تا 70 )
کلیدواژه ها:خندل ( Eruca sativa)فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهفیل ماهی(Huso huso)ماکروویووماریناد
-
2.
نویسنده : گل ابادی، مریم ؛ دیانی عراقی، وجیهه ؛ نویسنده مسئول : زمین دار، نفیسه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 15 تا 28 )
کلیدواژه ها:گوشت شترمارینادعصاره آبی زنجبیلاسیدسیتریک