کلیدواژه گوشت گاو / (4 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : کریمی دره آبی، هیوا ؛ اسماعیل پور، فرزین ؛ ابراهیمی محمدی، کیوان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (8 صفحه - از 41 تا 48 )
کلیدواژه ها:گوشت گاوMultiplex PCRسالمونلا تایفی موریومسالمونلا انتریتیدیسسالمونلاPCR
-
2.
نویسنده : شاکریان، امیر ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (8 صفحه - از 83 تا 90 )
کلیدواژه ها:یدتخممرغشهرکردگوشت گوسفندگوشت گاومیزان یدتخمکمبود ید
-
3.
نویسنده : شاکریان، امیر ؛ شریف زاده، علی ؛ آقانژاد، پیمان ؛ تاجمیرریاحی، مهران ؛ صالحی، الهام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (6 صفحه - از 11 تا 16 )
کلیدواژه ها:طیورگوسفندگوشت گاویرسینیا انتروکولیتیکاآلودگیشهرکرد
-
4.
نویسنده : حنیفیان، شهرام ؛ جلیل نیا، مجید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1390 - شماره 1 ISC (10 صفحه - از 49 تا 58 )
کلیدواژه ها:اسید سیتریکاسید استیکاسید پروپیونیکگوشت گاوبستهبندیاسیداسیدمیکروبیمیکروبی