کلیدواژه گوسفند / (9 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : حاجی پور، ناصر ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 21 تا 33 )
کلیدواژه ها:ساوهبزگوسفندفاسیولاکیست هیداتیددیکروسلیوم دندریتیکوم
-
2.
نویسنده : پاپلی یزدی، محمدحسین ؛
مجله:دانش های بومی ایران»پاییز و زمستان 1401 - شماره 18 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (33 صفحه - از 2 تا 34 )
کلیدواژه ها:گلهچوپانشمال خراسانگوسفند
-
3.
نویسنده : رحیمی، فائزه ؛ نویسنده مسئول : غضنفری، کلثوم ؛
مجله:تحقیقات تاریخ اجتماعی»بهار و تابستان 1401، سال دوازدهم - شماره 1 رتبه الف (وزارت علوم/ISC (29 صفحه - از 139 تا 167 )
-
4.
نویسنده : مندالی، علی ؛ نویسنده مسئول : رسولی، سهراب ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 31 تا 40 )
کلیدواژه ها:خویگوسفندروش میکروسکوپیسارکوسیستیس
-
5.
نویسنده : افصحی، امین ؛ آئینی، زهرا ؛ یاوری، مرتضی ؛ رضوان، حسین ؛
مجله:طب سنتی اسلام و ایران»بهار 1392، سال چهارم - شماره 1 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (8 صفحه - از 47 تا 54 )
کلیدواژه ها:حجامتسيستم كمپلمانگوسفندمدل حيواني
-
6.
نویسنده : سبحان اردکانی، سهیل ؛ قاسمی، مریم ؛ ریاحی خرم، مهدی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (12 صفحه - از 29 تا 40 )
-
7.
نویسنده مسئول : شاکریان، امیر ؛ نویسنده : رحیمی، ابراهیم ؛ کاظمی، سیامک ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (8 صفحه - از 63 تا 70 )
کلیدواژه ها:کمپیلوباکترکشتار گاهگوسفندمقاومت آنتی بیوتیکیآنتیبیوتیککشتارمقاومتآلودگیکمپیلوباکتر ژژونی
-
8.
نویسنده : شاکریان، امیر ؛ شریف زاده، علی ؛ آقانژاد، پیمان ؛ تاجمیرریاحی، مهران ؛ صالحی، الهام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (6 صفحه - از 11 تا 16 )
کلیدواژه ها:طیورگوسفندگوشت گاویرسینیا انتروکولیتیکاآلودگیشهرکرد
-
9.
نویسنده : هاشم زاده فرهنگ، حسین ؛ شهبازی، پریسا ؛ فرد منافی راد، فرهاد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1390 - شماره 1 ISC (6 صفحه - از 17 تا 22 )
کلیدواژه ها:بزگوسفندانگلهای خونیکشتارگاه تبریزآلودگیکشتار
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- A+ (2 مقاله)
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)
- الف (1 مقاله)
- ب (1 مقاله)