کلیدواژه باکتریهای پروبیوتیک / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : شهاب لواسانی، علیرضا ؛ نویسنده : زندی، محدثه ؛ ناطقی، لیلا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 رتبه A (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 95 تا 112 )
کلیدواژه ها:باکتریهای پروبیوتیکویژگیهای فیزیکوشیمیاییشیر تخمیریچای کامبوچا
-
2.
نویسنده : نریمانی، طاهره ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ حجازی، محمد امین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1392 - شماره 11 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 23 تا 38 )
کلیدواژه ها:انتروکوکسیباکتریهای پروبیوتیکژن 16S rRNAلاکتوباسیلیپروبیوتیکلاکتوباسیلوسکلیبرشناساییاسیدورزقانژن