کلیدواژه سالمونلا / (17 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : نری میسا، محمد ؛ نویسنده مسئول : رحیمی، ابراهیم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 63 تا 71 )
کلیدواژه ها:میگوسالمونلااستافیلوکوکوس اورئوساشرشیاکلایTVN
-
2.
نویسنده مسئول : هدایتی، وحیده ؛ نویسنده : خسروی، عطیه ؛ خاقانی، لیلی ؛ نقیب زاده، زهرا ؛ هدایتی، علیرضا ؛ فرخی، فرزانه ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»تابستان 1399، دوره سوم - شماره 2 (11 صفحه - از 16 تا 26 )
-
3.
نویسنده : سلطان دلال، محمدمهدی ؛ حیدری، محمدرضا ؛ شریفی یزدی، محمدکاظم ؛ مصدق، محمدحسین ؛
مجله:پژوهنده»خرداد و تیر 1395 - شماره 110 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (7 صفحه - از 80 تا 86 )
کلیدواژه ها:آلودگيباسيلوس سرئوسحلوا اردهسالمونلا
-
4.
نویسنده : سلطان دلال، محمدمهدی ؛ مطلبی، سمانه ؛ معصومی اصل، حسین ؛ رحیمی فروشانی، عباس ؛ شریفی یزدی، محمدکاظم ؛ عقیلی، نوشین ؛
مجله:پژوهنده»بهمن و اسفند 1393 - شماره 102 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (7 صفحه - از 341 تا 347 )
کلیدواژه ها:طغیانسالمونلابیماری های منتقله ازغذاحساسیت آنتی بیوتیکی
-
5.
نویسنده : زارع زاده، مریم ؛ ملکوتیان، محمد ؛
مجله:پژوهنده»فروردین و اردیبهشت 1393 - شماره 97 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (5 صفحه - از 55 تا 59 )
کلیدواژه ها:سالمونلاشیگلامتصدیان تهیه مواد غذاییانگلهای رودهکرمان
-
6.
نویسنده : کوهدار، ولی اله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1392 - شماره 10 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (9 صفحه - از 33 تا 41 )
کلیدواژه ها:کشتارگاهآلودگی باکتریاییشمارش باکتری های هوازیلاشه گاولاشهآلودگیاکراتوکسینکشتارسالمونلاکشمشمیکروبی
-
7.
نویسنده : شکرفروش، سیدشهرام ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (20 صفحه - از 45 تا 64 )
کلیدواژه ها:گوشت مرغتخم مرغباکتریهای غذازادآلودگی مواد غذاییآلودگیسالمونلاماکیانتخماهواز
-
8.
نویسنده : شکرفروش، سیدشهرام ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ کریم، گیتی ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 15 تا 32 )
کلیدواژه ها:آلودگی غذاباکتریهای بیماریزای با منشاء دریاییغذاهای دریاییآلودگیآبزیانسالمونلاآبماهیگیلانویبریوکپورکلستریدیوم بوتولینوم
-
9.
نویسنده : شکرفروش، سیدشهرام ؛ رکنی، نوردهر ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (14 صفحه - از 1 تا 14 )
کلیدواژه ها:گوشتباکتریهای بیماریزافرآوردههای گوشتآلودگی غذاآلودگیسالمونلاباکتریمیزان آلودگیمیکروبیکشتار
-
10.
نویسنده : کریمی دره آبی، هیوا ؛ اسماعیل پور، فرزین ؛ ابراهیمی محمدی، کیوان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (8 صفحه - از 41 تا 48 )
کلیدواژه ها:سالمونلا تایفی موریومسالمونلا انتریتیدیسگوشت گاوMultiplex PCRسالمونلاPCR