کلیدواژه استافيلوكوكوس اورئوس / (23 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : نیاخلیلی، نازنین ؛ نوروزی، بهاره ؛ نویسنده مسئول : اهری، حامد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 (14 صفحه - از 63 تا 76 )
کلیدواژه ها:ژناستافیلوکوکوس اورئوسماهی تیلاپیا
-
2.
نویسنده : اکبرزاده نجار، بهزاد ؛ اسماعیلی، مهرو ؛ باقری، رویا ؛ نویسنده مسئول : آریایی، پیمان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 35 تا 45 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوسبیوسورفکتانتاستافیلوکوکوس اورئوسDPPHهیدروکسیل
-
3.
نویسنده : نری میسا، محمد ؛ نویسنده مسئول : رحیمی، ابراهیم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 63 تا 71 )
کلیدواژه ها:میگوسالمونلااستافیلوکوکوس اورئوساشرشیاکلایTVN
-
4.
نویسنده : رهنما، محمد ؛ پیشادست، سارا ؛ سعادتی، داریوش ؛ نوری جنگی، افسانه ؛ حیدرزادی، محمدامین ؛ نویسنده مسئول : علیپور اسکندانی، مجید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 37 تا 47 )
کلیدواژه ها:سیرعصاره الکلیاستافیلوکوکوس اورئوسنیسینماهی تیلاپیا
-
5.
نویسنده : فرهی آشتیانی، راحله ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ بصیری، سارا ؛ اسکندری، محمد هادی ؛ نویسنده مسئول : شکرفروش، سیدشهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (17 صفحه - از 45 تا 61 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسلاکتوباسیلوس کازئیاستافیلوکوکوس اورئوساشریشیا کلیپنیر لاکتیکی
-
6.
نویسنده : قربانی، زهرا ؛ جلوان، مهشید ؛ گل آبادی، مریم ؛ نویسنده مسئول : زمین دار، نفیسه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (17 صفحه - از 77 تا 93 )
کلیدواژه ها:استافیلوکوکوس اورئوسهمبرگرفعالیت ضدمیکروبیاشرشیاکلیلعل کوهستان
-
7.
نویسنده : میزبان بوئینی، صدیقه ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»تابستان 1399،دوره ششم - شماره 19 (13 صفحه - از 27 تا 39 )
کلیدواژه ها:استافیلوکوکوس اورئوسپمپ افلاکسnorAجینکگوبیلوبا و کنگرفرنگی
-
8.
نویسنده : جهاندیده، فرهاد ؛ حسین زاده، سمیه ؛ نویسنده مسئول : شایق، جلال ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 91 تا 102 )
کلیدواژه ها:شیرپلاسمای سرد اتمسفریتخلیه سد دیالکتریکبیوفیلماستافیلوکوکوس اورئوس
-
9.
نویسنده : قلعه موسیانی، زهرا ؛ پوراحمد، رضوان ؛ رجایی، پیمان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 45 تا 58 )
کلیدواژه ها:دوغعصاره اتانولیاستافیلوکوکوس اورئوسزوفارازک
-
10.
نویسنده : بهرامی، صفورا ؛ علیزاده دوغیکلایی، ابراهیم ؛ شهریاری مقدم، محسن ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1397- شماره 32 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 1 تا 14 )
کلیدواژه ها:دانه رازیانهاستافیلوکوکوس اورئوسگوشت کپور معمولی