کلیدواژه فرهنگ تغذیه / (7 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : قنواتی، احمد ؛ چیت ساز، محمد علی ؛ نویسنده مسئول : حجازی، سید ناصر ؛
مجله:مطالعات میان فرهنگی»بهار 1402 - شماره 54 رتبه C (دانشگاه آزاد/ISC (26 صفحه - از 123 تا 148 )
کلیدواژه ها:سلامتفرهنگ تغذیهبیمارانشهر اهوازسواد سلامت
-
2.
نویسنده : حسنیان، غزاله ؛ سبحانی، عبدالرضا ؛ نویسنده مسئول : بنی هاشمی، سیدمحسن ؛
مجله:مطالعات فرهنگ - ارتباطات»زمستان 1401 - شماره 92 رتبه الف (وزارت علوم/ISC (42 صفحه - از 149 تا 190 )
کلیدواژه ها:فرهنگرسانهفرهنگ تغذیهتلویزیونتغذیهmediacultureFoodtelevisionFood Cultureهـاهــابـابــابـهبرنامه هــایبــه
-
3.
نویسنده : بهروزه، سمیرا ؛ شاهولی، منصور ؛
مجله:پژوهش های روستایی»پاییز 1395 - شماره 27 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (13 صفحه - از 457 تا 469 )
کلیدواژه ها:فرهنگ تغذیهکرمانامنیت غذاییآبوهوانگرش شناختی و رفتاری
-
4.
نویسنده : ایمانی، سیاوش ؛
مجله:سوره اندیشه»تیر و مرداد 1391 - شماره 61 و 60 (4 صفحه - از 56 تا 59 )
کلیدواژه ها:تغذیهتکنولوژیفرهنگ تغذیهفرهنگسبک زندگیمصرفمواد غذایینانپزشکی
-
5.
نویسنده : ایمانی، احد ؛
مجله:سوره اندیشه»تیر و مرداد 1391 - شماره 61 و 60 (6 صفحه - از 64 تا 69 )
کلیدواژه ها:اسلامیگاوفرهنگ تغذیهپنیرگوشت گاوماهیسبکاهلبیتتغذیه در اسلام
-
6.
نویسنده : خادمی، نرجس ؛
مجله:بینات (موسسه معارف اسلامی امام رضا علیه السلام)»پاییز 1387 - شماره 3 (21 صفحه - از 204 تا 224 )
کلیدواژه ها:قرآن کریمفرهنگ تغذیهتغذیهفرهنگ قرآنیغذاسیره نبویپقرآنحدیثرزقاخلاقروایاتطبخداانسانقرآن و حدیث
-
7.
نویسنده : جهانگیری، جهانگیر ؛ رجبی، ماهرخ ؛
مجله:علوم اجتماعی و انسانی دانشگاه شیراز»بهار 1380 - شماره 32 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (24 صفحه - از 75 تا 98 )
کلیدواژه ها:توسعهفرهنگ تغذیهسواد تغذیهایشیوه مصرفتغذیهخانوارمواد غذاییزنانمصرفسوء تغذیهانتخاب مواد غذایی
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (2 مقاله)
- الف (1 مقاله)