-
1.
نویسنده : مدرسه، شیدا ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ نویسنده مسئول : حسین زاده، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 29 تا 43 )
کلیدواژه ها:فلزات سنگینسینبیوتیکماهی قزلآلای رنگینکمانپروفایل اسیدهای چربپروبیوتیک
-
2.
نویسنده : غفوری، فرزانه سادات ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ آخوندزاده بستی، فشین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 51 تا 64 )
کلیدواژه ها:عصارهآنتی اکسیدانChlorella vulgarisماهی قزل آلای رنگین کمانضد میکروب