مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 5 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 5 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 5 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : فروزان تبار، محمود ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ نویسنده مسئول : حسین زاده، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (17 صفحه - از 53 تا 69 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسریزپوشانیماست پروبیوتیکآلژینات سوکسینیله شده
-
2.
نویسنده : مدرسه، شیدا ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ نویسنده مسئول : حسین زاده، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 29 تا 43 )
کلیدواژه ها:فلزات سنگینپروبیوتیکسینبیوتیکماهی قزلآلای رنگینکمانپروفایل اسیدهای چرب
-
3.
نویسنده : محمدی، سید مسعود ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ حسین زاده، سعید ؛ نویسنده مسئول : امین لاری، محمود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (18 صفحه - از 1 تا 18 )
کلیدواژه ها:ماندگاریاولترافیلتراسیونمیکروفیلتراسیونپنیر آنزیمی ایرانیباکتوفوگاسیون دوتایی
-
4.
نویسنده : ارجائی، زهرا ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ حسین زاده، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 65 تا 77 )
کلیدواژه ها:کتیرابومادرانباسیلوس پومیلوسباسیلوس سافینسباکتری اندوفیت
-
5.
نویسنده : بریزی، عنایت ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ حسین زاده، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 13 تا 20 )
کلیدواژه ها:ترکیبات فنولیعصاره پوست انارفعالیت آنتیاکسیدانی