Journal (Article count) |
---|
Journal علوم غذایی و تغذیه 2 |
Journal بهداشت مواد غذایی 1 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 3 |
Language (Article count) |
---|
Persian 3 |
-
1.
Writer : آصفی، نارملا ؛ جعفریان، پریسا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 Ranking A+ (Azad University (8 page(s) - From 65 to 72 )
-
2.
Writer : آصفی، نارملا ؛ جعفریان، پریسا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (6 page(s) - From 5 to 10 )
-
3.
Writer : مظفری، منصوره ؛ آصفی، نارملا ؛ سلیمانی، جابر ؛ جعفریان، پریسا ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (12 page(s) - From 49 to 60 )
Keywords:آبگیری اسمزیپیازافزایش محتوی ماده جامدکاهش محتوی رطوبتOsmotic DehydrationSolid gainRed onionWater lossآبغلظتمحلولتیمار