مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 5 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 7 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 7 |
-
1.
نویسنده : حاجی نیا، فهیمه ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ خمیری، مرتضی ؛ مقصودلو، یحیی ؛ مویدی، علی ؛ نویسنده مسئول : صادقی، علیرضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 45 تا 59 )
کلیدواژه ها:اثر ضدقارچیجدایه لاکتیکی غالبخصوصیات پروبیوتیکیخمیرترش جو دوسر
-
2.
نویسنده : نصرالله زاده، احمد ؛ صادقی، علیرضا ؛ محمودی، ماندانا ؛ ابراهیمی، مریم ؛ نویسنده مسئول : خمیری، مرتضی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 1 تا 11 )
کلیدواژه ها:بازدارندگیضدقارچیلاکتیک اسید باکتریهاآسررژیلو فلاوآسررژیلو نایجر
-
3.
نویسنده : عیسی زاده رازلیقی، سمیرا ؛ خمیری، مرتضی ؛ صادقی، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ میرزایی، حبیب الله ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (8 صفحه - از 47 تا 54 )
کلیدواژه ها:اسانس بادرنجبویهتکنیک میکرودایلوشنعصاره پونهفعالیت ضد قارچ
-
4.
نویسنده : رضایی ارمی، سمیه ؛ جعفری، سید مهدی ؛ خمیری، مرتضی ؛ بیات، هومان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (14 صفحه - از 85 تا 98 )
کلیدواژه ها:MicrowaveSoyabean OilDPPH Scavenging ActivityReducing Power
-
5.
نویسنده : مقصودلو، یحیی ؛ مقصودلو، عاطفه ؛ خمیری، مرتضی ؛ قربانی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (12 صفحه - از 31 تا 42 )
کلیدواژه ها:ChitosanPistachioAntioxidant activityAntifungal ActivityMoisture AbsorptionOrganoleptic Characteristics
-
6.
نویسنده : کرمی، زهره ؛ میرزایی، حبیب الله ؛ امام جمعه، زهرا ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ خمیری، مرتضی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (14 صفحه - از 5 تا 18 )
کلیدواژه ها:زمان برداشتفعالیت آنتی اکسیدانیریشه شیرین بیانعصاره اتانولی
-
7.
نویسنده : قادری قهفرخی، مریم ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛ اعلمی، مهران ؛ خمیری، مرتضی ؛ ممشلو، سمانه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1390، شماره 33 (14 صفحه - از 81 تا 94 )