مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 2 |
-
1.
نویسنده : اجاق، سیدمهدی ؛ شعبانپور، بهاره ؛ کردجزی، معظمه ؛ عبدالله زاده، اسماعیل ؛ قره ئی، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 103 تا 112 )
کلیدواژه ها:فیلم خوراکیباکتری های اسید لاکتیکلیستریا منوسایتوژنز
-
2.
تأثیر قوام یابی با حرارت های مختلف بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی (Cyprinuscarpio)
نویسنده : زمانی نژاد، شیما ؛ شعبانپور، بهاره ؛ شعبانی، علی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 77 تا 90 )
کلیدواژه ها:ماهیسوریمیکپورپرورشیقوامیابی
-
3.
نویسنده : شعبانپور، بهاره ؛ جمشیدی، انیسه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 41 تا 54 )
کلیدواژه ها:ناگت ماهینمکسود سبکخشک کردن مقدماتیسرخ کردن عمیققزلآلاتیمارتیمارنمکنمککاهش جذب روغنکاهش جذب روغن