مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده : شعبانی، حمید رضا ؛ عزیز خانی، مریم ؛ توریان، فهیمه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 29 تا 42 )
کلیدواژه ها:میخکپیش پختنگهداری منجمدماهیپایداری اکسیداتیو
-
2.
نویسنده : نوری، نگین ؛ رکنی، نوردهر ؛ آخوندزاده، افشین ؛ میثاقی، علی ؛ توریان، فهیمه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1390 - شماره 1 ISC (8 صفحه - از 1 تا 8 )
کلیدواژه ها:اسانسآویشن شیرازیE.coli O157:H7گوشت چرخکردهاسانس آویشن شیرازیاسانس آویشن شیرازیباکتریباکتریغلظتغلظت