مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 14 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 14 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 14 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 6 |
-
11.
نویسنده : عطارزاده، رامین ؛ کریم، گیتی ؛ حصاری، جواد ؛ حنیفیان، شهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (14 صفحه - از 15 تا 28 )
کلیدواژه ها:لیپولیزلاکتوباسیلوس پلانتارومپنیر سفید فراپالایشیآغازگر الحاقی تضعیف شدهپنیراسیدهای چربپنیر UFپروفیل اسیدهای چرب
-
12.
نویسنده : شکرفروش، سیدشهرام ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (30 صفحه - از 1 تا 30 )
کلیدواژه ها:شیرباکتریهای بیماریزافرآوردههای شیرآلودگیپنیرباکتریIranشیر خام
-
13.
نویسنده : محمدی، خسرو ؛ کریم، گیتی ؛ حنیفیان، شهرام ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ قاسم نژاد، رضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحه - از 69 تا 78 )
کلیدواژه ها:اسانسآویشن شیرازیاشریشیاکولای O157:H7پنیر سفید آبنمکیپنیراسانس آویشن شیرازیشیرباکتری
-
14.
نویسنده : کریم، گیتی ؛ کیائی، سیدمحمدمهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1390 - شماره 1 ISC (8 صفحه - از 23 تا 30 )
کلیدواژه ها:ایرانشیرباقیمانده آنتیبیوتیکآنتیبیوتیکهاآنتیبیوتیکهاداروداروورم پستانورم پستان