کلیدواژه شيرخام / (19 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : شهرکی، عبدالله ؛ اصغرپور ماسوله، احمدرضا ؛ نویسنده مسئول : قربانی، محمد ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی»پاییز 1400، دوره پانزدهم - شماره 3 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (34 صفحه - از 21 تا 54 )
کلیدواژه ها:مدیریت ریسکشهرستان زاهدانشیر خامشبیه سازی عامل بنیانسنجش عملکردزنجیره تامین
-
2.
نویسنده : علیپور عمروابادی، مهتاب ؛ شاکریان، امیر ؛ نویسنده مسئول : رحیمی، ابراهیم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1400-شماره 41 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 43 تا 51 )
کلیدواژه ها:شیر خامتوکسوپلاسما گوندیNested-PCRشیوع فصلی
-
3.
نویسنده : جلیلی، مریم ؛ کیانی، فلور ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 79 تا 90 )
کلیدواژه ها:دامداریویژگیهای میکروبیویژگیهای شیمیاییآفلاتوکسین M1شیر خام
-
4.
نویسنده : تفکیکی، صبا ؛ حنیفیان، شهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 35 تا 47 )
کلیدواژه ها:انتروکوکوسشیر خاماثر آنتاگونیستیفرآوردههای سنتی شیرروش دولایه
-
5.
نویسنده : هندیجانی، بهاره ؛ شاکریان، امیر ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ صالح زاده، فرحمند ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 49 تا 58 )
کلیدواژه ها:تهراناستافیلوکوکوس ارئوسشیرخامژنهای مولد بیوفیلم
-
6.
نویسنده : حیدرزاده، مهدیه ؛ جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (8 صفحه - از 37 تا 44 )
کلیدواژه ها:شیر خامباسیلوس سرئوسژن ces
-
7.
نویسنده : نارنجی ثانی، رضا ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ روزبهام، بهنام ؛ استاجی، حمید ؛ محمدی، حمید رضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 73 تا 84 )
کلیدواژه ها:استافیلوکوکوس اورئوسشیرخاماسانس آویشن شیرازی
-
8.
نویسنده : سبحان اردکانی، سهیل ؛ تیزهوش، محسن ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 43 تا 50 )
کلیدواژه ها:استان لرستانفلزات سنگینشیر خامسلامت و ایمنی غذاییسربدامصنعتی
-
9.
نویسنده : مشتاقی ملکی، طاهره ؛ حنیفیان، شهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1394 - شماره 19 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 9 تا 20 )
کلیدواژه ها:تنوع گونهایآلودگی محیطیفرآوردههای شیرشیرخامآلودگی کپکی
-
10.
نویسنده : فرج پور، محمدطاها ؛ صادقی زالی، محمدحسین ؛ قیامی راد، مهدی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1394 - شماره 19 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 39 تا 48 )
کلیدواژه ها:مقاومت آنتیبیوتیکیشیر خاماستافیلوکوکوس اورئوسشهرستان سقز