مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 5 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 5 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 5 |
-
1.
نویسنده : داراب، مینا ؛ مظفری، حمید ؛ نویسنده مسئول : شهریاری، شهلا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 رتبه A (دانشگاه آزاد (15 صفحه - از 135 تا 149 )
کلیدواژه ها:جوانه گندمبسته بندیماندگاریپلی اتیلننانو ذره نقره
-
2.
نویسنده : اردهه، مهسا ؛ شهریاری، شهلا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 107 تا 120 )
کلیدواژه ها:چای سبزلسیتینآنتیاکسیدانروغن پیه گاوی
-
3.
نویسنده : تکلوی، سویل ؛ شهریاری، شهلا ؛ نویسنده مسئول : مستقیم، تکتم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 رتبه A (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 49 تا 66 )
کلیدواژه ها:نانوذرات اکسید رویپوشش فعالمیگوکربوکسی متیل سلولزاسانس شوید
-
4.
نویسنده : دریایی، الهام ؛ نویسنده مسئول : شهریاری، شهلا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 55 تا 68 )
کلیدواژه ها:اثر آنتی اکسیدانیلسیتینچای سیاهتالوسینرژیست
-
5.
نویسنده : احسانی، نگین ؛ شهریاری، شهلا ؛ فامیل مومن، رضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 15 تا 26 )
کلیدواژه ها:اتمسفر اصلاح شدهزمان نگهدارینانونقرهبستهبندیتوت فرنگی