مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده مسئول : حسینی نسب، سید عرفان ؛ نویسنده : واحد دهکردی، نجمه ؛ رحیمی، ابراهیم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1402- شماره 51 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 17 تا 28 )
کلیدواژه ها:قممقاومت آنتیبیوتیکیآلودگی باکتریاییگاستروانتریتساندویچ
-
2.
نویسنده : رحیمی، ابراهیم ؛ حیدرزادی، محمدامین ؛ نویسنده مسئول : واحد دهکردی، نجمه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 31 تا 40 )
کلیدواژه ها:میگوقشمماهیآلودگیهای میکروبیویبریو