مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 3 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
-
1.
نویسنده : رحیمی، ابراهیم ؛ حیدرزادی، محمدامین ؛ نویسنده مسئول : واحد دهکردی، نجمه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 31 تا 40 )
کلیدواژه ها:میگوقشمماهیآلودگیهای میکروبیویبریو
-
2.
نویسنده : رهنما، محمد ؛ پیشادست، سارا ؛ سعادتی، داریوش ؛ نوری جنگی، افسانه ؛ حیدرزادی، محمدامین ؛ نویسنده مسئول : علیپور اسکندانی، مجید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 37 تا 47 )
کلیدواژه ها:عصاره الکلیاستافیلوکوکوس اورئوسنیسینسیرماهی تیلاپیا
-
3.
نویسنده : حیدرزادی، محمدامین ؛ علیپوراسکندانی، مجید ؛ سعادتی، داریوش ؛ افشاری مقدم، علی ؛ نویسنده مسئول : رهنما، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 81 تا 90 )
کلیدواژه ها:سیستان و بلوچستانمقاومت آنتیبیوتیکیسمبوسهپاتوژنهاغذاهای خیابانی