مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه پژوهشنامه حلال 1 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
-
1.
بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد ورزشکاران نسبت به مصرف نوشیدنیهای ورزشی و الکترولیتها در وضعیت هیدراسیون
نویسنده : آصفری، محدثه ؛ شیخی زاده، زهره ؛ نویسنده مسئول : حضوری، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 79 تا 88 )
-
2.
نویسنده : آصفری، محدثه ؛ حامدی، حسن ؛ نویسنده مسئول : مهستی، پیمان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 41 تا 56 )
کلیدواژه ها:برچسبگذاری موادغذاییادعاهایتغذیهای و ادعاهای سلامتیبخشفرآوردههای شیریجدول حقایق تغذیهاینشانگرهای رنگی
-
3.
نویسنده : آصفری، محدثه ؛ حضوری، محمد ؛ سمیعی، سمانه ؛ سمیعی، هاله ؛ نویسنده مسئول : حسینی، سید هدایت ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»بهار 1399، دوره سوم - شماره 1 (22 صفحه - از 1 تا 22 )
کلیدواژه ها:سیاست غذاییارتقاء سلامتغذای سالمبرچسبگذاری موادغذاییقوانین و الزامات