کلیدواژه کپک و مخمر / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : یوسفی، علیرضا ؛ شیخلویی، حسین ؛ سیفی هاچه سو، جواد ؛ حاتمی، مهدی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 11 تا 24 )
کلیدواژه ها:دوغضدمیکروبیکپک و مخمرباکتریهای آغازگراسانس گلپر
-
2.
نویسنده : صامتی، صدریه ؛ فدائی نوغانی، وجیهه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 61 تا 70 )
کلیدواژه ها:کلیفرمکرفس کوهیپنیر محلی بروجردکپک و مخمرپذیرش کلی